Denna veckan var en kortvecka med studiedagar både måndag och tisdag. Vi har repeterat kunskaper denna vecka i alla ämnen, för att befästa det vi redan lärt oss. Vi har bland annat tränat 5 hopp, 10 kamrater, övat likhetstecknets betydelse, övat på ordförståelse samt övat handstil och stavning.

Denna vecka har vi också bekantat oss med Vektor som är en matematik app där vi övar på kunskaper utifrån elevernas egna nivå. Vi kommer att arbeta med vektor 3 gånger i veckan som ett komplement till undervisningen och matematikboken.

Vi arbetar fortfarande med att få arbetsro i klassrummet och pratar varje dag om hur vi kan hjälpa varandra med det. Vi pratar även om att det är viktigt att visa respekt för andras saker och att vi inte tar någonting av varandra. Jag uppskattar att ni talar hemma med era elever om hur det går i skolan 🙂

VIKTIGT INFORMATION

Vi börjar 8.10 på måndag

På måndag, 5/10 har vi simning som börjar redan 8.30. För att hinna dit måste vi gå senast 8.15, därför måste vi börja tidigare på måndag. De elever som inte kommer till 8.10 hinner tyvärr inte simma denna gång. De kommer istället få vara i åk 2 första lektionen till de att vi kommer tillbaka. Jenny (fritids) kommer att möta upp och visa var de ska vara. Viktigt att eleverna tar med:

Handduk

Badkläder