Ännu en vecka gjord!

I tisdags genomfördes skoljoggen, och jisses vad duktiga alla var! Alla kämpade sig hela vägen till mål och belönade oss med kallt vatten!

I veckan flyttade Lejonet Leo in till sagoskogen och bestämde att vi skulle lära oss om bokstaven Ll, lejon och siffran 3. Vi har lärt oss bokstavsljudet, ord som börjar på Ll och övat på att skriva Ll. Vi har även arbetat med hur man kan dela upp talet tre.

De kommande veckorna har vi som mål att öva in 10-hopp och 10-kompisar. Varje morgon ramsräknar vi 10-hoppen och klurar ut olika siffors tiokompisar.

I fredags hade vi vår första “roliga stund”. Eleverna fick visa upp olika talanger och vi lekte blinkleken. Det var en riktigt rolig stund och jag är så imponerad över alla elever som vågade ställa sig framför alla i ringen och visa upp något. Vi hann med allt från sång, karate och robotdans till grimaser, huvudstående och stunt. Mycket imponerande!

I onsdags var första dagen med utvecklingssamtal. Tyvärr dök inte alla upp (några var sjuka, men hörde ej av sig). Tisdag 15/9 är det återigen utvecklingssamtal. Jag ber er att höra av er om ni ej kan den tid ni har fått, så vi kan boka om.

Ha en bra vecka!

Hälsnignar