veckobrev v. 22

Vilket väder veckan bjöd på! Det har varit riktigt varmt och soligt vilket har varit härligt. Med värmen kommer även risken för vätskebrist för våra barn vilket gör det ännu viktigare att dricka mycket vatten. Ett tips är att ta med vattenflaskor så kan eleverna ha vattnet mer tillgängligt och förhoppningsvis påminns att dricka själva om det står framför dem.

Även denna vecka har vi varit tillsammans med 1a. Detta tillsammans med att vi alla är lite trötta, värmen och nedräkningen till sommarlov har gjort att veckan sett lite annorlunda ut. Vi har repeterat våra kunskaper inom svenska och matematiken genom bland annat whiteboard matte, övningspapper och lite diskussioner. Vi har även testat på att arbeta utomhus, som tyvärr avbröts av ett brandlarm. Alla elever lyckades klockrent med den utrymningen! Vi har hunnit med att gå till skogen två gånger denna vecka också.

Jag är otroligt imponerad över hur duktiga alla har varit, både 1a och 1b, 30 elever i samma klassrum är inte lätt, framförallt inte i denna värmen och när alla är sugna på lite ledighet. Men vad de har kämpat!! Så otroligt duktiga, vilka kämpar vi har!!

Nu är det en vecka kvar till sommarlov och två dagar riktig arbete. Vi samlar våra sista krafter och ser till att vi får toppendagar! På torsdag ska vi på utflykt och vi tänkte gå direkt på morgonen så det är viktigt att komma i tid, senast 8.15. Se gärna till att eleverna har ryggsäckar/påsar med sig i veckan så de kan ta hem arbete samt solrosorna!

Viktiga datum:

10/6 – utflykt till blåbärsparken. Viktigt att komma i tid

11/6 – skolavslutning. Avslutningen är mellan 8.30-10. Inga vuxna får närvara i år tyvärr. Elever som inte har fritids slutar 10.00 medan fritids tar emot kl.10 för de barn som är anmälda.